FOLLOWERS

Saturday, May 12, 2012

Wheel Paper

Hye lovelies.

Sorry lama tak update. Sangat busy dengan bermacam perkara sekarang. Hati membuak-buak nak update tapi bila buka blog terus terbenam idea. Hehe

Berbalik pada tajuk, saya pernah bagitahu nak buat beberapa item di bawah Project Craft by Ika dan wheel paper adalah salah satu itemnya. Dah start buat tapi belum siap lagi memandangkan segala bahan berada kat kampung. Jadi terpaksa pendamkan dulu semangat yang membuak-buak (Membuaklah sangat) nak siapkan benda alah tu. Big day tinggal berapa bulan (Malas nak counting) tapi banyak benda tak settle lagi. Rasa macam nak menangis teresak-esak sekarang ni (Padahal dah berjurai dah tadi) sebab banyak sangat dugaan akhir-akhir ni. Tapi takpelah, saya percaya Allah turunkan hujan hari ini untuk datangkan pelangi pada hari esok.

Wheel paper ni nanti saya akan letak di bilik pengantin sebagai decoration since saya tak ambil pakej sekali untuk bilik pengantin. Buat sendiri maybe lagi menjimatkan. Cantik or tak cantik belakang cerita. Malas nak fikir sangat outcomenya. Kena tunggu June sebab time tu memang akan fully concentrate pasal wedding preps. Sekarang mood still on final year project. Nasib baik dah tinggal minor yang kena buat. Kalau tak memang pengsan jam ni jugak.

Teaser? Bagi gambar terus lah. Ala, semua orang pun pandai buat benda alah ni kan. Sesaja nak share dengan korang. Nanti segala item di bawah Project Craft by Ika (PCI) saya akan letak di sidebar. So, sesiapa boleh refer. Manalah tahu rajin nak buat tutorial ke kan. Hehe



P slash S: Semoga segala yang dirancang dipermudahkan oleh Allah SWT.

Till then, peeps.

10 Footprint (s):

Diyana said... Reply To This Comment

good luck utk final project...
sabar ye

Miss Ika said... Reply To This Comment

Diyana | Thank you awak.

Cik Zimie said... Reply To This Comment

goodluck ika.true diy pastinya kita puas hati.even outcome nya tatau camne hehe.all the best.you can do it!

Miss Ika said... Reply To This Comment

Zimie | Insyaallah. Harapnya cmtulah. Hehe. Zimie pun banyak DIY kan. All the best jugak.

Thank you anyway.

zuraidah said... Reply To This Comment

ok dh bce!!hahha..xsbr aku nk tgk hasillnye!!!!ngehhhh2

Miss Ika said... Reply To This Comment

Zue | Wait and see. Kau kena datang awal sebab nak suruh panjat tangga pasang backdrop. Hua Hua

zuraidah said... Reply To This Comment

waaaaaaaaa..nie kne ksi wet toll lebihh nie..hhahah

Miss Ika said... Reply To This Comment

Zue | Sumenya ditanggung oleh diri sendiri. Sekian. Haha

picairin said... Reply To This Comment

suka diy jugak.. rasa puas bla ble wat something utk majlis sendiri.. weee...=D

Miss Ika said... Reply To This Comment

Picairin | Kan? Rasa macam puas je kalau tengok hasil kerja sendiri. Hehe