FOLLOWERS

Wednesday, May 30, 2012

Tak Berapa Nak Wordless Sangat


Hye Lovelies.

Nama tempat dah best, international punya konon. Tapi layan future customer macam hampeh. Macam ni ke orang Malaysia entertain customer. Baran tahu tak. Mood berkobar-kobar nak booking, bila dilayan macam orang bodoh Taufik terus takda mood. Kesian dia. Takpelah, esok-esok try call orang lain pulak eh. Hopefully cepat-cepat settle. Bukan senang nak jumpa mood Taufik yang tertalu excited tu. Saya pun terkejut. Hehe

slash S: Semoga segala yang dirancang dipermudahkan oleh Allah SWT.

Till then, peeps.

8 Footprint (s):

dhiera said... Reply To This Comment

tak jadi booked la ea tadi?

Miss Ika said... Reply To This Comment

Dhiera | Tak jadi booked rini, maybe esok kot. Hehe

picairin said... Reply To This Comment

kat mana ni? mcm menarik ja =D

Miss Ika said... Reply To This Comment

Picairin | Cepat gugel. Hehehe

BIE said... Reply To This Comment

Tak apa.. tempat lain lagi banyak yang best2.. sabar ye miss ika..

Cik bie mintak exchange link ye dengan ika.. Hope dapat share banyak info.. Good luck :)

www.jalinan-cintaku.blogspot.com

Miss Ika said... Reply To This Comment

Bie | Hehe. Orait dear. Thanks tau. :)

BIE said... Reply To This Comment

Tq jugak :))

Miss Ika said... Reply To This Comment

Bie | :)