FOLLOWERS

Tuesday, May 29, 2012

High Heels Idaman for Nikah and Reception

Hye lovelies.

Ingat lagi entri tentang flat shoes [Here]? Proposal saya telah ditolak oleh Taufik dan familynya. Sadis tak? Hehe. Diorang cakap kalau pakai gown singkat sesuai lah pakai flat shoes. Ni confirm-confirmlah pakai baju ala-ala meleret ada hati nak pakai flat shoes. Hehe. Melepas angan-angan. Sebenarnya nak pakai flat shoes sebab nak elak drama-drama tak berkenaan. Tapi mintak-mintak takde drama sadis. Jauhkanlah Ya Allah.

Bila proposal ditolak, saya start survey-survey high heels yang tak berapa nak high untuk nikah plus boleh guna untuk reception. Boleh jugak kalau nak guna sekali untuk bertandang. Jimat banyak kan. So, kena cari color yang match dengan semua baju tapi kalau boleh taknak color hitam. Macam dah biasa sangatlah color hitam kan.

Melting okeh tengok semua kasut-kasut ni. Nak jugak.
















Semuanya gorgeous sangat. Lagi-lagi bridal shoes daripada Saiful Sin Couture ni. Siapa rajin boleh buat sendiri letak pearl-pearl tu. Cantik ok. Nak nangis rasanya tengok. Kalau tempah rasanya macam mahal je kan. Boleh la try pm Saiful ni kalau nak tahu price ye. Huhu 

Tak sabar nak habes belajar, then continue on wedding preps. Nak hunting segala bagai yang tak hunting lagi. Mintak-mintak semuanya sempat buat on time.

slash S: Semoga segala yang dirancang dipermudahkan oleh Allah SWT.

Till then, peeps.

11 Footprint (s):

hanisah said... Reply To This Comment

ika, you email je saiful ni, dia jawab je semua soalan you,very approachable.nisa ada try pm dia jugak tanya pakej dia.Saiful Sin baru je buat contest.hadiah dia kasut ni tau..sayangnya dah tarikh tutup

Miss Ika said... Reply To This Comment

Hanisah | Siyes? Ala, melepas la kasut gojes. Hehe. Takpe, nanti nak try jugak pm dia.

Thanks dear. :)

harz... said... Reply To This Comment

bila lg nak pakai heels 4/5 inchi tu, kalau bkn time pengantin2 nie.. hehehe...

hanisah said... Reply To This Comment

ini serious..i join masa tu tapi tak menang.masa join contest tu i tak jumpa blog u lagi..rugi la sket.apa2 pun survey kat saiful sin, kalau rezki maybe boleh dapat special offer

Miss Ika said... Reply To This Comment

Along | 4, 5 inch tu macam tinggi sangat je. Hehehe

Miss Ika said... Reply To This Comment

Hanisah | Loer, yeke. Takpe, rezeki belum berpihak lagi. Hehe. Nanti kalau tergerak hati, try nak email dia. Hehe

dhiera said... Reply To This Comment

kita pun suka semua kasut2 dorang ni. tapi YMS je yg memenuhi bajet~ huhu

Miss Ika said... Reply To This Comment

Dhiera | Cantik kan? Last2 beli yang readymade then tambah pearl sendiri. Hehehe

zuraidah said... Reply To This Comment

plih yg no 3 warna putih 2...cntikkkkk

BIE said... Reply To This Comment

waah.. sama.. suka semua kasut2 ni.. especially warna purple tu~

Miss Ika said... Reply To This Comment

Bie | Kita pun suka. Hehe