FOLLOWERS

Wednesday, November 7, 2012

Bridesmaids

Hye lovelies.

Harini saya review pasal bridesmaids masa wedding. Supposed bridesmaid ada 6 orang semuanya. 4 with soft purple and the rest with dark purple. Konon nak nampak ada tone. But unfortunately, one of them tak dapat nak attend sebab tak dapat cuti. Sangat terkilan time tu tapi nak buat macam mana. Kita hanya merancang, Allah yang tentukan. 

The purple kurung modern saya suruh diorang pakai time reception. Masa akad saya suruh pakai jubah hitam je, yang part ni saya tak sponsor sebab masing-masing dah ada jubah sendiri. So, jimat kat situ. Hehe. Tapi yang attend 3 of them, lagi 2 sampai after akad sebab diorang travel dari Pahang. Kesian diorang datang dari jauh.










Semua bridesmaids adalah dikalangan BFF since sekolah and uni. Thank you so much sebab bagi kerjasama. To Ima, Suriya, Andik, Sue and Zue, terima kaseh banyak-banyak sebab jadi peneman setia kat bilik pengantin. Hilang semua nervous. Thanks jugak pada Mira and Maksu, kalau tahu bagi kain baju kat korang je kan. Mira at first memang nak bagi pada dia, tapi dia cakap time tu dia tak dapat datang sebab tak dapat cuti. At last, orang yang cakap tak dapat datang tu la yang tercongok depan muka. Happy sangat. Yang beria kata nak datang, batang hidung pun tak nampak. Adeh.

Again, thank you so much. And sorry kalau terkurang layanan ke apa. I love you to the max.

Till then, peeps. 

10 Footprint (s):

puan.mila said... Reply To This Comment

lama nya xnmpak ika..sbulan 1 entri je kan? hehe..bju wedd ika cantik!

baby lydia said... Reply To This Comment

gojess bju ika ^^

Miss Ika said... Reply To This Comment

@puan.mila Mila, sebulan 1 je up. Pemalas punya pasal. Hehe. Thanks babe. :)

Miss Ika said... Reply To This Comment

@baby lydia Thanks awak. :)

sara (: said... Reply To This Comment

Wahh ada bidadari purple.. semua comel.. *^^*

hanisah said... Reply To This Comment

Rindu awk ika!upate skett2 ye.tahniah dan selamat penfantin baru

Miss Ika said... Reply To This Comment

@sara (: Tq sara. :)

Miss Ika said... Reply To This Comment

@hanisah Rindu awak jugak, nisa. Thanks tau. :)

Dhiera nadhirah said... Reply To This Comment

baju ika cantik!

ctzainal said... Reply To This Comment

wah. cantik betul background gambar lompat2 itu. pengantin pun berseri2 jugak! :) kat mana lokasi?