FOLLOWERS

Monday, January 14, 2013

Room Decor

Assalamualaikum and hye lovelies.

Untuk mengubat hatiku yang lara, update lah blog sekejap sebelum tidur. Harini nak review pasal room decor masa wedding. Macam yang saya cakap sebelum ni, saya memang seorang yang suka simple. Kalau ikutkan malas nak pasang tabir bagai. Lagipun orang sekarang tak macam dulu, sekarang pergi wedding jarang orang tengok bilik pengantin. Kalau ada pun, makcik-makcik la yang sibuk nak tengok kan.

Disebabkan ke-simple-an tersebut jugak lah idea simple tersebut tak diterima akal oleh makcik ku. Oh stress. Seminggu sebelum majlis, hari-hari okay jenguk bilik saya. Tapi takda progress langsung. Dia geram terus suruh saya amek barang-barang tabir, bunga segala bagai kat rumah dia suruh saya guna. Adeh. Gegeh panjat memanjat lepas tu. Naseb baik ada assistant, boleh ganti-ganti panjat. Hehe





Inilah bilik saya masa wedding haritu. Simple kan. Canvas photo tu saya print dengan kawan, frame buat sendiri. Cadar beli 4 or 5 days before event kat Pacific BP Mall. Harga tak berapa nak ingat tapi not more than RM 300. Size king memang mahal sket and susah nak cari, tak banyak pilihan. Naseb baik ada jugak yang berkenan, rembat je la. Ada bunga tissue kat situ. Tu sebenarnya bunga pahar, lupa nak letak luar sebab dah banyak sangat kat luar. Haha. Tapi lepas tu habis jugak bagi kawan-kawan. Tak sangka boleh jadi cantik letak situ. Hihi

Till then, peeps. 

7 Footprint (s):

Diyana said... Reply To This Comment

cane gntung canvas tu kat situ??

dya said... Reply To This Comment

SWEET ^^

Miss Ika said... Reply To This Comment

@Diyana I just paku kat kayu then gantung macam biasa.

Miss Ika said... Reply To This Comment

@dya Thank you.

Anonymous said... Reply To This Comment

You can also check out the thrift store for a pale army/faded brown coloured tank top, which again appears to be beaten up in one of the scenes from the movie. http://www.ukdresshop.co.uk
[url=http://www.expeditionparkaca.com]canada goose outlet[/url] Find out if you're invited.
Church or Temple is also a fantastic place to meet women. [url=http://www.londongenuinepandora.com]thomas sabo on sale[/url] Brush your hair. There is also the usual catching and strangulation risks of jewellery and peircings. and Of teacher education the to logic problems kids one it barrel of oil.
Lotions used in these spray tanning booths are usually made up of SPF formula and hardly gives way to any side effect on skin. [url=http://www.femmescanadagoose.com]canada goose femme[/url] Amongst sarees, bridal sarees are perhaps the most sought after items amongst style conscious females.
The above customer service oriented considerations have to be taken into account, but providing excellent customer service doesn't give a company carte blanche to charge whatever they want. The device is an arrow head looking end on a piece of metal which slides from one ring side. I might as well have donned a sack-cloth and walked around ringing a bell and intoning 'Unclean!' to warn my classmates away. [url=http://www.promkleidde.com/]mori lee prom dresses[/url]

Bride to be of U-Suf said... Reply To This Comment

Dear..Im bride to be from BP also..:) Btw i nak tanya nk dapat doily paper yang murah2 kat mana ea...( refer to you entry yang doorgift akad nikah tu)..n beg plastic ala2 goreng pisang you beli kat bakery mana..tq 4 sharing..dear.:)

Miss Ika said... Reply To This Comment

@Bride to be of U-Suf I duk benut dear. Doily and paper bag goreng pisang tu i beli kat kedai jual barang-barang buat kek kt pontian. U kt bp eh, try carik kt kedai yg jual barang-barang buat kek. Kt bakery i tak sure ada ke tak.