FOLLOWERS

Thursday, January 24, 2013

Meja Beradab

Assalamualaikum and hye lovelies.

Continue on wedding review, saja nak review cepat-cepat. Dah habis review boleh update pasal lain pulak kan. Hehe. Malam ni nak review pasal meja beradab. Saya amek sekali pakej dengan pelamin. Saya dijanjikan dengan pelamin dan meja beradab exclusive. Tapi bagi pendapat saya la, meja beradab tu nampak simple je. Saya tak dapat nak caught my eyes tang mana yang exclusive for 20 persons. Saya booked exclusive sebab nak jamu family-in-laws kan, haruslah nak yang cantik-cantik. But luckily, takde la teruk mana pun. Saya still puas hati sebab tak nampak serabut walaupun tak berapa nak exclusive seperti yang dijanjikan. Thanks untuk my sister, SIL and anak buah sebab tolong buatkan juadah for meja beradab. And pulut kuning, thanks Mak Jah bertungkus lumus. Dapat jamah sket je sebab pengantin tak berapa nak ada selera. Cehh. Hehe








Alhamdulillah. Walaupun ada a bit drama pasal meja beradab ni, tapi syukur Alhamdulillah majlis berjalan dengan lancar. Semoga Allah dapat membalas jasa baik mereka yang membantu menjayakannya.

Till then, peeps. 

13 Footprint (s):

Sharz said... Reply To This Comment

wow!!! meja beradab paling cantik kite pernah tengok!!!

:)

Sharz said... Reply To This Comment

wow!! meja beradab yang paling cantik kite pernah tengok!!! :)

iedaurora said... Reply To This Comment

ieda rase nampak simple je area nie not exclusive theme ^_^

orked violet @ SYA said... Reply To This Comment

Sya rs cantik!! serious..

esp kat blakang yg tgh2 tu =)

S.n.Fariza said... Reply To This Comment

CANTIKNYA !!!
unik

Saya Disini said... Reply To This Comment

cntiknye

FY said... Reply To This Comment

romantiknye!!! lain dari yg lain..

Miss Ika said... Reply To This Comment

@Sharz Haha. Yeke. Thanks dear. :)

Miss Ika said... Reply To This Comment

@iedaurora Kan? Ika pun rasa macam tu jugak. Huhu

Miss Ika said... Reply To This Comment

@orked violet @ SYA Hehe. Thanks dear. :)

Miss Ika said... Reply To This Comment

@S.n.Fariza Bese je dear. Thanks. :)

Miss Ika said... Reply To This Comment

@Saya Disini Thanks awak. :)

Miss Ika said... Reply To This Comment

@FY Romantik ke FY? Hehe. Thanks. :)