FOLLOWERS

Thursday, October 25, 2012

Quick Update

Hye lovelies.

Alhamdulillah, semalam wedding album saya dah sampai. Sebenarnya dah siap lama, tapi takda masa nak pick up, at last suruh OP pos je. Husband suruh self pick up after raya, tapi bini dia tak sabar dah nak tengok. Hehe. Sangat puas hati dengan outcome. Foto by Razali memang highly recommended. Album cantik. Dalam semua pun cantik. Dah banyak kali tengok pun tak puas lagi. Softcopy 2000 pcs, sampai tak larat nak tengok. Hehe

Kiranya dah boleh review about wedding lepas ni sebab dah dapat softcopy. Dah tak ada alasan. Hehe. Tapi tengok masa dan mood jugak. Kalau mood tak berapa nak ada, nak update pun malas je. Macam sekarang la. Sebab tu pendek je entri. Hehe


Thanks Abg Ayie sebab bagi saya advance present. Cute sangat baby socks tu. Hihi. Lain kali saya update pasal OP pulak ya.

Till then, peeps. 

4 Footprint (s):

Cik Puan Tqah said... Reply To This Comment

wa..da preggy..congrats..cepat reviw yg lainn

Diyana said... Reply To This Comment

Tahniah..."baby socks" comel... hehe
cepat2 review.... nak tgok~

S.n.Fariza said... Reply To This Comment

COMEL !!!!!!!

izfanora said... Reply To This Comment

bestnye dah dpt album.. izfa xdpt lg r.. sebab tue mls nk review.. haha.. alasan..