FOLLOWERS

Sunday, November 27, 2011

Wedding Date

Alhamdulillah.

Setelah berhempas pulas memerah otak untuk memilih tarikh yang sesuai, maka saya dengan ini ingin mengumumkan bahawa saya dah dapat tarikh kahwin. Yea! Ok, tak perlu excited sangat. Tapi tarikh tak cantik macam yang diidam-idamkan. Konon 10.11.12 atau 12.12.12. Jangan harap lah. Haha. Sapa-sapa yang nak tarikh ni dah boleh amek, sebab saya tak jadi buat majlis tarikh ni. Apakah? Kah Kah!

Tarikh dah dipersetujui oleh semua. Harap-harap lepas ni takde apa-apa perubahan lagi.

Doakan yang terbaik untuk kami.

Saya doakan untuk kamu-kamu juga. Semoga semuanya berjalan lancar seperti apa yang diharapkan disamping mendapat rahmat Allah.

Happy preparing semua B2B.

Till then, peeps.

17 Footprint (s):

dhiera said... Reply To This Comment

bila, bila tarikh ye.. ala, saya dah tak ada geng nak kawen 10.11.12 nanti~

Miss Ika said... Reply To This Comment

Diera sayang, malu nak bgtahu. Pang!! Haha.

Insyaallah in August.

Takpe, awak punya tarikh cantik dah tu. Kita tak dapat nak tarikh tu. Sobss

erin moshimoshi said... Reply To This Comment

wah ika .. nak op x ? tunang erin op ..

meh special discount lalink

Miss Ika said... Reply To This Comment

erin sayang,
kita dah booked op la.
baru tau awak punya tunang photographer.
sobssss

Lovely Emy said... Reply To This Comment

InsyaAllah dear, yg terbaik je untuk u :) kite pun xnak reveal tarikh lg sbb takut tukar lg..

Miss Shikin said... Reply To This Comment

its ok dear kalau tarikh tak cantik,yg penting selamat akadnya and happily ever after! :) insyaAllah...

Orkedanza said... Reply To This Comment

i paling bongsu kot among 2012 b2b..i bulan dec..insyaallah ~

Miss Ika said... Reply To This Comment

Emy | Tula kan. Kita pun macam tu. Tapi hopefully takde pape perubahan dah. Kalau ubah mesti dicepatkan sbb kalau postpone kita taknak dah. Ngeh3x

Shikin | Insyaallah dear. Tarikh cantik tu bonus. :)


Orkedanza | Wahh gitu. 12.12.12? Hehehe

Epa Zarifa said... Reply To This Comment

august? lepas raya ye? chaiyok2 utk b2b 2012 yeay! hahah excited lebih plak! ;)

Miss Ika said... Reply To This Comment

Insyaallah. Hehe
U should excited bebeh.
Nak kwen kan. Ngeh3x
Yea!

cik.mila said... Reply To This Comment

mmg cantik date tuh..moga semua nye selamat ye..saye pun date tak cantik..bila tarikh nye?

Miss Ika said... Reply To This Comment

Mila | Takpelah, janji selamat semua. Tarikh cantik tu kalau dapat kira bertuah la. Hehe. Insyaallah in August.

iedaurora said... Reply To This Comment

good choice cantek tarikh! ieda B2B follow miss ika ye..

Miss Ika said... Reply To This Comment

Thanx dear. :)

izaFiza said... Reply To This Comment

121212 cantik.=)

fatinfaqhtee said... Reply To This Comment

date sy insyAllah sama dgn dhiera sbb 11 nov 2012 genap 4 tahun tarikh couple. so, senang nak celebrate. jimat. haha :P

Miss Ika said... Reply To This Comment

Wahh, bestnya dapat tarikh cantik. Hehe