FOLLOWERS

Thursday, December 1, 2011

Photographer & Videographer

Hye bride-to-be and ex-bride-to-be out there!

Sorry dah beberapa hari tak dan nak update, kekangan masa yang selalu mencemburui. Maklumlah budak tengah belajar kan. Hehe. Banyak assignment quiz test dan berbagai lagi. Lalu pagi tadi class jam 8 tapi sampai class 8.30. Bahana lepas subuh tidur balik. *Pengsan

Ok, dah banyak sangat merapu. Berbalik kepada tajuk berkenaan photographer dan videographer. Alhamdulillah, photographer dah booked. Semangat tak? Majlis lama lagi tapi dah sibuk nak booking segala bagai. Sebab takut OP tu fully booked kang lambat-lambat. Apatah lagi dah tau sampai June dia dah hampir full. Mahu menggelabah badak. Hoho

Manakala videographer pula sedang berkira-kira nak ambil atau tidak. Skema pula ayat. Haha. Kalau ada budget lebih baru amek kot. Tengok semua quote pasal package rasa nak pitam sekejap. Mahu kena diet makan biskut tiap-tiap hari. Adehh. Takpe, insyaallah kalau ada rezeki tak ke mana kan. Ayat nak sedapkan hati sendiri. Hehe

Tapi pada sapa-sapa yang berminat nak hire Abg Wira untuk jadi videographer anda, beliau sedang membuat Year End Offer. Haruslah anda terjah website beliau okeh. Saya pun sedang menerjah blog beliau. Abg Wira sangat baik hati dan friendly. Price pun berbaloi-baloi. 

Ok, rasanya tu je nak cakap. Hehe

Till then, peeps.

6 Footprint (s):

dhiera said... Reply To This Comment

perghhh... terus rasa takut. dah la pilih macam nak hot. adoi~

Miss Ika said... Reply To This Comment

Dhiera | Haruslah pilih yang hot2 sayang. Sekali seumur hidop. Tp jangan membazir pulak, kang lepas kawen kita pulak yang menganga. Ngeh3x

iyfahjo said... Reply To This Comment

hi...b2b disini..jom xchange link and follow2..

http://blogcikiyfahjo.blogspot.com/

Miss Ika said... Reply To This Comment

thanks iyfahjo. :)

FarEast said... Reply To This Comment

faiz dah follow n link.. :)

http://mylifemytreasure-noorfaizah.blogspot.com/

Miss Ika said... Reply To This Comment

Thanks faiz. :)