FOLLOWERS

Sunday, December 11, 2011

Wedding Dais

Disebabkan saya berhasrat untuk mengadakan majlis pernikahan dan persandingan di rumah, makanya haruslah saya mencari pelamin yang sesuai untuk kedua-dua majlis tersebut. Skema gila ayat. Haha

Pelamin yang saya selalu idam-idamkan adalah pelamin yang nampak simple yet nice. Seperti:




Credit to The Owner
Ampun tak ingat ambil di mana. My bad. Sobs

I love the third one sebab nampak gila sweet and romantic. Tapi dapat berangan je la kan. Rumah saya ala-ala tak berapa besar gitu. Adehh. Takpe la, pelamin simple-simple pun cantik jugak kan. Saya prefer of course one panel pelamin yang memang sesuai dan muat-muat untuk majlis di rumah.

Insyaallah bulan 1 time semester break baru nak pergi survey bridal boutique dan segala bagai. Hopefully, mereka boleh merealisasikan impian saya nanti.

Till then, peeps.

18 Footprint (s):

fazlien said... Reply To This Comment

hai dear..i love the 3rd jgk..cantik bunga2 kt atas 2..sweet je.

Izyan Helmi said... Reply To This Comment

yg 3rd one tu stage nikah..die mmg mkn bnyk ruang. xsilap i yg tu diorg buat kat felda villa ke mn ntah..tapi yg pasti tu bukan rumah. i penah tanye mahligai creative..for stage nikah tu je diorg charge 3.5k..gulpp!! pengsan i dgr..ahaha

syuhaidah said... Reply To This Comment

sume cantik...yg ke3 nmpak elegent sket..yg len sweet ;)

Miss Ika said... Reply To This Comment

Fazlien | Kan? Tp kalau majlis kt dewan boleh la. Memang match. Kalau macam saya kt rumah, dapat berangan je la. Hehe

Izyan | Owh, really? Pengsan jugak. Mau makan biskut cicah kopi je hari2. Adehhh

Syuhaidah | Tula kan, semuanya cantik2 belaka. Hehe

erin moshimoshi said... Reply To This Comment

cntik ikaaa

Miss Ika said... Reply To This Comment

Erin | Kan? Confius jap, semuanya cantik. Hehe

Q said... Reply To This Comment

Semua pun cantik, tp jgn tru bulat2..campur2kan semua..becoz its gonna be YOUR DAIS!:)

Cik Nasha said... Reply To This Comment

yup..
the 3rd one sgt cntikkk..:p

Miss Ika said... Reply To This Comment

Q | Boleh ke tiru bulat2? Hehe
Nanti kena saman habislah. Ngeh3x

Nasha | Kan? Sapa yg buat kt dewan or hotel boleh la nk wat stage cmni.

nurul izayani said... Reply To This Comment

suka semua sbb semuanya cantik!!!

Miss Ika said... Reply To This Comment

Izayani | Kita pun suka semuanya. :)

dhiera said... Reply To This Comment

suka jugak yang ketiga tu.

pernah cakap dekat mak nak pelamin macam tu. ala-ala, ayat-ayat cinta~ tapi kalau buat kat rumah memang tak dapat la~ dewan pun, dewan besar ok la.

Atiqah Ahmad said... Reply To This Comment

yang 3rd tu memang cantik. ada kawan i kawen pelamin dia ala-ala macam tu la. sweet sangat-sangat.

Miss Ika said... Reply To This Comment

Dhiera | Romantik kan ada bunga2 atas tu. Berangan lagi! Haha

Atiqah | Kt rumah ke dewan? Mesti dewan kan. Sobsss

WaTy said... Reply To This Comment

suka jugak yg ke-3 tu~ cantik sangat. huhu but yg no 1 tu nice je utk dekat rumah~ :)

hehe sorry terjah blog u~~ blogwalking smpai ke cni~ :D

Miss Ika said... Reply To This Comment

Waty | Kan? Saya prefer yang first tu. Takpun 2nd sebab majlis kat rumah. Hehe

It's ok dear. Terjah selalu pun takpe. Weee~

love of nanamir said... Reply To This Comment

alang2 u nk survey.. i would suggest them : newlywedsbigday bridal & design

they all are pretty much english and elegant concept!love it..

their fb : newlywedsbigday wedding planner

pastu now diorg tgh promotion for their photography.. =)


http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150444012601670.392087.219202396669&type=3

Miss Ika said... Reply To This Comment

Owh really? Kat johor ke dear?