FOLLOWERS

Friday, December 23, 2011

DIY: Wedding Card #2


Malu nak tunjuk sebenarnya tapi takpelah kan. Design biasa-biasa je, yang penting simple. Ni wedding card side saya. Nama dan alamat terpaksa dirahsiakan buat masa sekarang sebab lama lagi. Nanti dah dekat-dekat tarikhnya barulah bagitahu. Hehe

Gambar atas ni bahagian depan, saya design card untuk depan belakang je. Means, card saya nanti sekeping sahaja. Bahagian depan nama parents, perantin dan alamat. Bahagian belakang pulak map. Jimat rasanya kalau gitu kan?

Sekarang ni biar dia duduk dalam folder. Insyaallah dalam 3 bulan sebelum majlis baru hantar kedai untuk proses print. Sebab sekarang pun suruh Taufik survey-survey harga printing yang paling murah. Cheapskate katanya. Hehe

P slash S: Sebenarnya ada dua design. Tapi mama suka yang ni. Tema wedding nanti ala-ala love bird. Sume DIY ada selit-selit love bird. Boleh? Hehe

Till then, peeps.

9 Footprint (s):

Cik Nasha said... Reply To This Comment

ouhh...
mesti comel ada love bird.. :)

Cik Azizah said... Reply To This Comment

sweet gak ni yunk..jimat2 kan..

Miss Ika said... Reply To This Comment

Nasha | Harap-harap macam tu la. Hehe

Jijah | Jimat yang penting. Ngeh3x

.:shura shushi:. said... Reply To This Comment

Hai Ika..I follow u

**All The best

Miss Ika said... Reply To This Comment

Shura | Thanks dear. :)

FY said... Reply To This Comment

so cute!!! pandainye design..FY tak reti pun..kena lah upah org jugakk..hehe

Miss Ika said... Reply To This Comment

Hehe.
Design main2 je ni.
Asal boleh je. Hehe

Afzan Mazelan said... Reply To This Comment

Afzan Mazelan

http://afzanmazelan.wordpress.com

hello there :) saya menawarkan pakej photography utk pelbagai event murah dan hasil yang menarik dan bpuas hati. sila sila lah singgah ;) cepat cepat grab promotion! :D

Afzan Mazelan said... Reply To This Comment

Chroma Photografix

https://www.facebook.com/ChromaPhotografix

hello there! kami menawarkan pakej photography utk pelbagai event murah dan hasil yang menarik dan bpuas hati. sila sila lah singgah dan like page kami :) cepat cepat grab promotion! ;)