FOLLOWERS

Tuesday, December 6, 2011

DIY: Wedding Card


Kad jemputan sebelah Taufik. My side malu nak tunjuk. Orang tak pandai design card canggih-canggih memang macam gini lah jadinya. Haha

Taufik request card yang nampak macam ala-ala tradisional gitu. Tapi nak nampak moden jugak. Apakah? Tak tahulah tang mana yang nampak tradisional tambah moden dalam kad ni. Haha. Main hentam je lah kan.

Janji Taufik suka. Kira ok lah kan. Syok sendiri tak. Hehe

Till then, peeps.

21 Footprint (s):

erin moshimoshi said... Reply To This Comment

pndainye dye design :)

Miss Ika said... Reply To This Comment

biasa2 je dear.
bukan graphic designer betol2 pun. huhu.
ni main2 design je.

intanurulfateha said... Reply To This Comment

waaaa comel :)
kite pun ingat nk design sndirik jugak lah. huhu

bahIRAh said... Reply To This Comment

ika pakai software ape? Ira buat kat word je..hihi sbb nak pas pd kakak..die akan touch up..

Cik Zimie said... Reply To This Comment

takpe dear.its a good try.hihi guna software word @ adobe tu?

saya pun DIY je kad kahwin.print pun sendiri.banyak boleh jimat cost:)

Miss Ika said... Reply To This Comment

Intan | Design ikut dan je ni. Boleh dikatakan design ke? Hehe

Thanks dear. :)

Bahirah | Photoscape je dear. Boleh eh buat kt word? tak reti. Ngeh3x

Takpela ada orang touch up, dh kira bonus tu. Hehe

Miss Ika said... Reply To This Comment

Zimie | Kita guna photoscape je awak. Tak try lagi pun guna software lain. Kita tak kretip macam awak. Sobsss

Tapi print tak tau lagi. Tunang suh kt kedai je. Tak decide lagi. Lama lg kan. Hehe

Fariza said... Reply To This Comment

ok je :) nice :)

Miss Ika said... Reply To This Comment

Thank you. :)

Atiqah Ahmad said... Reply To This Comment

dear, pakai photoscape agak susah sebenarnya. try to use photoshop or illustrator. for me, illustrator is better. u just download jer brush yang da siap ada bentuk-bentuk. then tepek-tepek jer.

Miss Ika said... Reply To This Comment

Dear, sebenarnya tak pandai pun guna illustrator ke photoshop. Tp nak try jugak guna. Mana tahu hasilnya lagi hebat kan. Ngeh3x

Thanks for info. :)

Miss Ika said... Reply To This Comment
This comment has been removed by the author.
UyaRayza said... Reply To This Comment

cntikkk..classic heheh

Miss Ika said... Reply To This Comment

Uya | Adehhh, malu. Btw, thanks. Hehe

syuhaidah said... Reply To This Comment

untungnye pandai design gne comp..sy 1 software pn xjom exchange link..b2b from johor jgk ;)
http://mylifetimeever.blogspot.com/

dhiera said... Reply To This Comment

mungkin corak2 kat bawah tu yang buat nampak tradisional kot~ ala-ala corak dekat songket~

Miss Ika said... Reply To This Comment

Syuhaidah | Design biasa2 je dear. Thanks. :)

Dhiera | Aah la kan. Tak perasan. Hehe

Cik Azizah said... Reply To This Comment

simple tapi cantik la yunk! pandai design :)

Miss Ika said... Reply To This Comment

Azizah | Yeke, ni men hentam je yang. Hehe. Thanks dear. :)

Anonymous said... Reply To This Comment

Buy the best of Aspro products for great discount prices. order carisoprodol online no prescription If you'd like to achieve all-natural pain relief, without using drugs or medications and you don't want to spend an arm and a leg, then this might be the most important letter you'll ever read. [url=http://somaorderonline.net]order generic soma online without a prescription[/url] Medications Online Tramadol - Ultracet - Ultram.

Anonymous said... Reply To This Comment

Kebaikan malam ! Informasi menggambarkan penciptaan saya secara harfiah selesai , lanjutkan untuk perjalanan implementasi.