FOLLOWERS

Friday, December 16, 2011

Detailing on Nikah Attire

Eh, belum belum. Saya tak tempah pun lagi baju nikah saya. Hehe. Cuma, saya sekarang ni memang sedang berangan-angan tentang detailing pada baju nikah saya nanti. Ingat lagi entri sebelum ni yang saya cakap saya nak buat simple modern kurung with simple beading.

Saya saja-saja try terjah blog Qudyn. Nak tengok baju-baju yang beliau buat. Ternyata semua design baju beliau sangat ohsem ok. Dan saya sangat tertarik dengan modern kurung yang saya ada beritahu dalam entri Nikah Attire. Beading pada leher dan hujung lengan. Sangat cantik.





Ok, memang dah jatuh cinta sejak first tengok baju ni sebelum tunang lagi. Kononnya nak pakai masa tunang tapi takde rezeki.

Harap-harap dapat pakai masa nikah nanti. Insyaallah.

Till then, peeps.

20 Footprint (s):

Fariza said... Reply To This Comment

cntik kan :)

syuhaidah said... Reply To This Comment

mmg sgt ohsem ok...xpe, nnt ade la rezeki nnt ;)

shafika fieka said... Reply To This Comment

mmg cantik!!..suke jugak..

Illi Hzbull said... Reply To This Comment

waaaa...~nk jugak mcmtu..

Anis_Apis said... Reply To This Comment

omg cantiknya.. my friend ambikl qudyn ni, hasil mmg breathtaking... byr rm3k pun x menyesal as sangat2 worth it...

kalaulah duit jatuh dari langit kan...

Cik Nasha said... Reply To This Comment

cantiknya..
warna peach lak tuu.. :)

Miss Ika said... Reply To This Comment

Fariza | Cantik gila.

Syuhaidah | Ohsem sangat! Insyaallah. Amin.

Miss Ika said... Reply To This Comment

Shafika | Suka sangat.

Illi | Cepat tempah cepat! Hehe

Miss Ika said... Reply To This Comment

Anis | 3k? Ok pengsan jap. Haha. Kita wat yg biasa2 je kot nanti. Budget2. Keh Keh!

Nasha | Cantik kan? Suka sangat.

ameyamiza said... Reply To This Comment

color ni mmbuatkan kaum wanita nmpak suweet gitu . chantek oke !!

Miss Shikin said... Reply To This Comment

lovely :)

Rosy Sharz said... Reply To This Comment

Semoga impian ika menjadi kenyataan...amin.. ^_^ ...baju pic ni mmg lawa ...hihi

Miss Ika said... Reply To This Comment

Ameyamiza | Kan? Suweet sangat.

Shikin | Sangat.

Rosy | Insyaallah. Thanks dear. :)

cik.mila said... Reply To This Comment

oh qudyn mmg stylo..hrga mesti superb kan..heheh

Miss Ika said... Reply To This Comment

Harga mahal kot. Hehe

dhiera said... Reply To This Comment

ika, detail dia cantik~ sebab kite pun suke!

nanti baju bertandang pun nak letak detail macam ni~

Miss Ika said... Reply To This Comment

Dhiera | Cantik kan? Owh, ye? Suka2. Sama la, tp kita nak wat tuk nikah. Hehe

fatinfaqhtee said... Reply To This Comment

u,baju adek-adek i time majlis i bertunang jahit dgn qudyn. seriously puas hati. cantik & nampak terletak je atas badan. nikah nanti i cadang nak buat dengan dia. dia pon okay.

Miss Ika said... Reply To This Comment

Fatin | Owh, really? Bestnye. I mampu berangan je kot. Huhu

L.e.e.z.a said... Reply To This Comment

baju ni sgt cantik! @.@