FOLLOWERS

Tuesday, November 8, 2011

Baju Nikah Bakal Suami

Sedang berangan-angan tentang fesyen baju nikah untuk bakal suami. Memandangkan Taufik seorang yang kurang cerewet tentang baju-baju ni, makanya haruslah saya yang terlebih menyibuk nak suggest itu ini. Ada ek kurang cerewet? Hehe

Sila lihat gambar di bawah.


Sangat sweet kan baju nikah Nabil ni. Sekarang memang trend baju macam ni ke? Ingat lagi masa Ayu Raudah punya wedding, Husband dia pakai baju macam ni jugak time nikah. Sangat smart dan terletak. Kalau baju yang color putih ni bertukar jadi pink soft cantik ke? Rasanya macam jambu sangat je, lagi-lagi kalau Taufik yang pakai. Huhu

Anda tahu tak jenis material baju ni?

14 Footprint (s):

tqahmisdar said... Reply To This Comment

tak tahu material..tp design dia cantik.. >_<

rara pinkmafia said... Reply To This Comment

mmg stylo mylo lah baju ni kan.

Miss Ika said... Reply To This Comment

Tqah | Memang cantik kan? Sangat berkenan. Huhu

Rara | Kan? Smart giler. :)

fainie_riz said... Reply To This Comment

i rasa shantong kot..betul ke ejaan tu? huhuuuhu

dhiera said... Reply To This Comment

cantik jugak ni~ he

tak silap pakai shantung silk kot~ hek

Miss Ika said... Reply To This Comment

Fainie | Kita pon tak tahu ejaan dia. Tapi takpe la, janji sebutan nya sama. Btw, thanks dear. Hehe

Dhiera | Owh, shantung eh. Ok2, noted. Thanks dear. :)

~ NANA ~ said... Reply To This Comment

normally utk baju camni org pakai duchess satin :)

Miss Ika said... Reply To This Comment

Owh, namanya tu eh. Orait dear. Thanks for the info. :)

nia said... Reply To This Comment

^^ OOoooooo kite adore gile.. kalau awk buat nanti kasi cerita ye ^^ :p nnti awk boleh share ♥

Miss Ika said... Reply To This Comment

Nia | Kita pon awak. Ni berangan and merancang je, tak tau la menjadi and sesuai ke tak. Hehe

Angan-angan boleh menjadi kenyataan kan. Impian bermula dari angan-angan. Ngeh3x

cik.mila said... Reply To This Comment

cantik la baju nih ika..tapi incik tunang kite tempah baju melayu je..lagi 2 bulan xde sempat buat camni :)

erin moshimoshi said... Reply To This Comment

mcm dutchess satin je

fatinfaqhtee said... Reply To This Comment

i pon rs duchess satin yg selalu buat tuk wedding gowns. seriously cantik u.tp tunang i berisi. mcm tak smart je dia buat cmneh. huhu.

Miss Ika said... Reply To This Comment

Kan? Kalau buat masa reception pun I rasa ok kot. Tapi kena tanya tailor dulu la cmne. Huhu