FOLLOWERS

Tuesday, November 1, 2011

Review: Gambar Tunang

Hari ni macam terajin pulak nak mengupdate. Sebab ada yang mintak saya review gambar tunang, makanya haruslah saya mereview gambar-gambar yang berkurun itu. Walaupun di dalam hati tidak mahu menunjukkan gambar tunang saya yang buruk itu, tetapi disebabkan tertolak ketepi perasaan malu jadi saya tunjukkan jugak. Eh, eh, apakah?

Actually, my engagement day is so so simple. Tiada mini pelamin, tiada official photographer ataupun official videographer malah saya hanya menjemput keluarga terdekat dan kawan-kawan rapat sahaja. Oleh itu, saat-saat manis ketika itu hanyalah dirakamkan oleh kamera-kamera yang bermp kecil yang hanya menunggu masa untuk dikuburkan. Haha. Boleh?

Maaf kalau gambar adalah buruk dan kurang jelas atau gelap atau apa-apa yang bersifat negatif. Sesungguhnya saya tidak bersalah. Hehe

Makanya, paksakan diri anda untuk layankan aje.







Kebaya Indonesia | + - RM 200
Sewa Sanggul + Selendang | RM 25
Tudung Bawal | RM 25

14 Footprint (s):

erin moshimoshi said... Reply To This Comment

ala comel nye muke dye ..nice yunk..simple je :)

ni@ @in said... Reply To This Comment

cantik(^_^)

*ternampak coklat faveret..toblero...hehehe

Miss Ika said... Reply To This Comment

Erin| thanks sayam. :)

Ain| thank you. my faveret jugak. hehe

zie said... Reply To This Comment

heehee tq atas respon beserta entry ni.. ok.cunlah. simple saja. can u grant another one wish...? haha

Asfiza said... Reply To This Comment

suka baju tu...simple jer..tp cantik..:))

FY said... Reply To This Comment

nak satu toblerone..hehe..comel la awak =)

Miss Ika said... Reply To This Comment

Zie| Welcome. Thanks juga. Alamak! Apa tu? Haha

Asfiza| Thank you darl. :)

FY| Eh, amek je. Tak perlu mintak2. Haha. Thank you awak. :)

Zana Adieyza said... Reply To This Comment

cantik!

selamat menempuhi alam pertunangan yg sememangnya INDAH & MANIS!

nida-razak said... Reply To This Comment

waah...ayunya dia..congrats!! =)

Miss Ika said... Reply To This Comment

Zana| thanks ye. :)

Nida| thanks awak. :)

zie said... Reply To This Comment

update gambar hantaran... hehe

Miss Ika said... Reply To This Comment

Zie | Alamak, kena godeh balik file dalam laptop. Ngeh3x

dhiera said... Reply To This Comment

cantik... simple tp sgt nice~

saya suka!

Miss Ika said... Reply To This Comment

Thanks dhiera. :)