FOLLOWERS

Monday, October 31, 2011

Tag by As and Azilsah: Sebelas Lagi

Thanks to both of them. I think since last week, virus sebelas ini menyerang para blogger especially bride-to-be. Erk? Ke salah? Hehe

Ok, since dah follow semua syarat pada entri sebelum ini makanya entri ni khas untuk the tagger. Kena jawab soalan mereka.

Sebelas Soalan Dari As

Warna kesukaan korang?
Saya seorang yang flexible. Haha. Tengok keadaan, kalau cantik dan kena dengan mata time tu saya akan suka.

Perkara yang membuatkan korang jatuh hati pada teman hidup korang?
Mungkin sebab pernah membenci. Boleh tak? Hehe

Perkahwinan yang korang idamkan?Nyatakan.
Perkahwinan yang simple dan sederhana tapi meriah.

Dalam banyak-banyak tempat dalam Malaysia ni,mana korang suka dan rasa nak pergi?
Pulau Redang.

Korang suka bela haiwan peliharaan tak?Nyatakan.
Yup, kucing.

Lagu kahwin yang korang suka? 
Lagu yang Anita Sarawak nyanyi tu. Tak ingat tajuk. Sangat tidak rajin kan nak mencari. Hehe

Hadiah perkahwinan yang korang idam-idamkan?
Tak nak besar-besar. Cukuplah kalau nak bagi sebuah rumah pun. Melampau. Haha

Gabungan nama korang dengan teman hidup korang?
Takde gabungan pun.

Macam mana korang hilangkan perasaan marah?
Mendiam seribu bahasa.

Selalu korang bawa hadiah tak kalau pergi kenduri kahwin kawan korang?
Wajib.

Tempat shopping barang kahwin yang best?
Belum shopping lagi. Mungkin B2B lain boleh suggestkan especially B2B from Johor. Tapi    rasanya kalau kat Johor mungkin Ayer Hitam.

Sebelas Soalan Dari Azilsah

When was your first date?
November 2008.

What did you do on your date?
Window shopping and have a nice lunch at McDonald.

Where is your dream vacation?
Pulau Redang.

Will you go there for your honeymoon?
Insyaallah, dont have any plan for honeymoon.

Why do you love him?
There is no reason why I do love him.

What makes your relationship stay strong?
Give and take.

Tell about your best friend
I have a great friends that shares the good times and help out by listening when we're not in a good situation, I love them to the max.

Will you cry on your akad nikah or have you cried?
Maybe.

What color suits you most?
Black maybe.

Do you like junk-food?
Sometimes.

What is different between you and your partner (other than gender)
Cons is the best word to describe us. When he loves comic, i'm prefer to read novel. When he loves Arsenal, I hate to watch sports. Gymnastic maybe cause sexy. Boleh? Hehe

5 Footprint (s):

Miss Shikin said... Reply To This Comment

hye dear...salam kenal juga sorry lambat respon hee busy sket g kursus kahwin n booked baju pengantin :)

Asfiza said... Reply To This Comment

as suka jwapan no.2..hehe....
sama lah dgn as dulu..keke...tp as tak benci..as cuma ada niat nak main2 je dgn dia..

aZilsah said... Reply To This Comment

thanks sbb sudi buat tag ni :) hehehe. i pun minat gymnastik jgk...

Dell said... Reply To This Comment

Dear, do drop by. U've been tagged.

http://ceritabakalpengantin.blogspot.com/2011/10/tagged-by-ms-dhiera-ms-nurulain-d.html

:D Follow me back okay ! ^__^

Miss Ika said... Reply To This Comment

Shikin| its ok dear. wah, best2 dah booked baju. :)

As| eh, yeke. lagi handal nak main2. ngeh3x

Azilsah|oh, ye? hehe

Dell|tq dear. :)