FOLLOWERS

Tuesday, October 25, 2011

Theme Color for Solemnization

Buat masa sekarang saya selesa memilih pink soft sebagai tema masa pernikahan nanti. Tapi tak taulah kalau dah dekat-dekat nanti tetiba berubah pikiran pulak kan. Kenapa pilih pink soft? Sebabnya supposed masa majlis tunang last year berangan nak pilih tema ni. Tapi cari baju yang readymade color pink soft memang susah yang amat, tak jumpe pon. Sedih mak. Last-last jumpa la kebaya indonesia. Itu pon baju color cream and kain color brown plus black. Memang lari sangat lah kan.

Sebab tu la pink soft tu kita ganti pulak masa nikah nanti. Insyaallah.

5 Footprint (s):

cik eza said... Reply To This Comment

color nie mmg sweet sgt..
jom exchange link jom~~
mine http://ezasarey.blogspot.com

Miss Ika said... Reply To This Comment

kan? suke sbb color dia lembut.
mana tau boleh transform kepada tuannya pulak. ngeh3x

jom2.

lysa said... Reply To This Comment

Nice color dear. Good luck! :)

Cik Zimie said... Reply To This Comment

comelnye kaler nikah awak ika.geram tengok.saya nye white pink.kalo dapat add on baby blue tu mesti lagi comel kan :p

Miss Ika said... Reply To This Comment

Lysa | Thanks dear. ;)

Zimie | Ni baru perancangan awal sayang. Esok2 kalau berubah tak tau la. Sebab rambang mata. Kita ada 2 choice either pink soft dgn white. Lembut2 mmg match dgn event. Hehe

White pink pon cantik. :)