FOLLOWERS

Wednesday, February 1, 2012

Khatam Quran

Sorry sayang-sayangku sebab dah lama tak update. Sangatlah busy dengan kerja-kerja surirumah. Keh Keh. Almaklumlah sedang bercuti semester. Cuti pun still banyak kerja dengan final year project. Sobss

Ok, berbalik pada tajuk ye sekarang. Majlis khatam quran ma cakap tak payah buat sebab takut takda sapa nak lead. Malam kan katanya. At first dulu la masa dah nak confirm tarikh. But then, petang tadi ma tanya "Kak, nanti nak khatam quran tak?". Aik, dulu ma cakap tak payah. Kita ok je. Ma cakap takpe nanti masa majlis cikgu dan orang surau akan lead. Majlis buat pagi before resepsi. Sekarang tengah fikir mesti kena khatam before majlis. Even dah banyak kali khatam, tapi itu khatam sendiri. Khatam berguru sekali je masa kecik dulu. Hehhh

Baju masa majlis tu malas nak fikir sekarang. Rasa nak pakai white color sebab nikah dah pakai pink. Tapi senang-senang pakai jubah sedia ada je la. Jimat poketku. Hehe

Till then, peeps.

14 Footprint (s):

Cik Azizah said... Reply To This Comment

jijah pon khatam pagi sebelum resepsi..pakai putih lebih suci yang..sesuai dgn majlis khatam!

Miss Ika said... Reply To This Comment

Tula, kena usha jubah or baju kurung color putih. Beli yang readymade je kot. Malas nak tempah-tempah. Hehhh

Cik Zimie said... Reply To This Comment

samerlah kite ika,mula2 ayah ckp aritu nak sgt wat khatam quran tapi kelmarin mak pulak x setuju sbb dia ckp malas nk byk2 event.buat yang 'wajib' sudah.huhu..

.:shura shushi:. said... Reply To This Comment

I pun insyaALLAH ada khatam quran..Ingat nak cari jubah je :)

syaz@rozelt said... Reply To This Comment

mesti lebih afdal kn klu ade majlis khatam alquran nie..smoga mjlis berjalan lancar k!hihi

❦❦❦ ~ Cik Sue ~ ❦❦❦ said... Reply To This Comment

Sue pun kena khatam lagi skali even masa abg kawen dulu dah khatam jgk.. hehe masa tu pakai jubah je..sbb sorg2 kot...!

Miss Ika said... Reply To This Comment

Zimie | Tula. Mula2 taknak. Semalam ma pulak tanya nak tak. Kita suka je. Hehe

Miss Ika said... Reply To This Comment

Shura | Jubah nice kan. Hehe

Miss Ika said... Reply To This Comment

Syaz | Thanks dear. :)

Miss Ika said... Reply To This Comment

Cik Sue | Tula. Ingat nak pakai jubah jugak. Hehhh

dhiera said... Reply To This Comment

kite pun tak decide lagi nak ada khatam al-quran ke x? hehe

bahIRAh said... Reply To This Comment

vote for jubah putih!! lebih sesuai dgn majlis khatam..
all the best to Ika.. Ira pun guna glass jar as do0rgift..siap dah buat review..poyos..hihi

Miss Ika said... Reply To This Comment

Bahirah | Vote jubah putih jugak. Hehhh.

Eh, bagusnya dah review awal2. Boleh tengok nanti. Weee.

Anonymous said... Reply To This Comment

gday sotheliliwedsthebee.blogspot.com admin discovered your site via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found site which offer to dramatically increase traffic to your website http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my website. Hope this helps :) They offer most cost effective backlinks Take care. Jason