FOLLOWERS

Thursday, February 9, 2012

Jatuh Cinta for Groom

Hye lovelies,

Apa punya tajuk la kan. Haha. Mungkin entri sebelum ni fokus hanya pada songket untuk bride. Tapi kali ni untuk groom pulak. Barulah fair. Untuk majlis bertandang, tema insyaallah Royal Purple. Memang Taufik and his family request for that color. Saya jenis yang tak kisah sebab purple one of my favorite color jugak. Terjah punya terjah, I found this.


Sumber: Aleng Tohara

But I'm not sure songket jenis apa. Baju tu tak nampak macam songket. Yang saya nampak just dia punya yang atas kepala tu (Tak tahu nama tengkolok ke?) Haha. Dengan dia punya sampin. But it looks really nice. Kalau Taufik pakai macam ni, mungkin tak berkelip mataku. Cehhh. Perasan. Haha

Till then, peeps.

28 Footprint (s):

S.n.Fariza said... Reply To This Comment

cntik warna dan bj itu kan.
muka bride mcm muka syima. hehehe

Miss Ika said... Reply To This Comment

SN Fariza | Warna sangat cantik. Kan? Kita pun ada terdetik tadi, macam Syima Syaz je. Ke mmg dia? Hehehe

syaz@rozelt said... Reply To This Comment

smart!sy klu boleh nak tengok my grrom pkai macam nie..x nak kot2 macam chef tuu..hihi

SOULMATE is said... Reply To This Comment

cantik!! salah satu dream gak tuh..hehe

UyaRayza said... Reply To This Comment

baju mcm nie buat lelaki nampak tegap hehehe..uya hari tue pn bagi rayza pkai baju mcm nie

Shayra said... Reply To This Comment

warna ni nampak mahal kan? cantik la ika. hee :)

Cik Azizah said... Reply To This Comment

serius!! sgt cantik warna purple ni!! tema jijah pon purple pink..hehe

.:shura shushi:. said... Reply To This Comment

a`ah macam syima :)

**Laki tu handsome ya..! hahaha

cheQmOomOo said... Reply To This Comment

semat!!!!

Just^me said... Reply To This Comment

cantik2 =)
neway, baju lelaki tu mcm azika collection punya baju..mmg cantik warna nih

Miss Ika said... Reply To This Comment

Syaz | Kita pun kalau boleh nak tunang kita pakai cmni. Huhu

Miss Ika said... Reply To This Comment

Soulmate | Cantik kan? *Pengsan

Miss Ika said... Reply To This Comment

Uya | Aah, nampak husband uya pakai. Looks tegap. Congrates again. Hehehe

Miss Ika said... Reply To This Comment

Shayra | Kan, cantik sesangat.

Miss Ika said... Reply To This Comment

Jijah | Puprle jugak? Cepat tempah. Erk? Sempat ke. Ngeh3x

Miss Ika said... Reply To This Comment

Shura | Haippp! Kita suruh tengok baju la sayang. Haha

Miss Ika said... Reply To This Comment

Cheqmoomoo | Smart sangat!

Miss Ika said... Reply To This Comment

Just Me | Owh, ye? Sangat cantik. Tengok sekali terus berkenan. Hehehe

sarahmeay.snm said... Reply To This Comment

Songket jenis apa ye Ni?

Miss Ika said... Reply To This Comment

Sarah | Tak sure la dear. Sbb kita pun tak nampak mcm kain songket ke apa. Maybe songket kosong kot. Eh? Ada ke songket kosong. Huhu

sarahmeay.snm said... Reply To This Comment

Tu lah, Sarah tak Jumpa lagi songket kosong. Huhuhuhu

Miss Ika said... Reply To This Comment

Sarah | Tula, ada ke songket kosong. Yang kita tau songket bunga tabur and lagi 1 tu pe ntah nama dia. Hehe

sarahmeay.snm said... Reply To This Comment

Ika, Sarah kat butik pengantin kwn Sarah, Sarah Tanya laa dia psl songket Ni, dia kata bukan. Tapi tatau lah kan?

Miss Ika said... Reply To This Comment

Sarah | Maksud sarah bukan tu? Bukan songket ke? Kita pun tak sure sbb kita mmg tak nampak baju tu baju songket. Yang kita tau songket tengkolok tu dengan sampin. Huhu

sarahmeay.snm said... Reply To This Comment

Aahh, baju nye. Ingat songket. Hahahaha. ;p

Miss Ika said... Reply To This Comment

Sarah | Hehe. Tula, kita tak rasa pun songket. Rasanya baju bridal suit biasa je kot.

Syira Rara said... Reply To This Comment

hai baru follow blog awak..kalu sudi singgah la blog sy n follow..blh share cerita (^_^)

dhiera said... Reply To This Comment

nampak macam dutchess satin je~