FOLLOWERS

Tuesday, February 21, 2012

You Are So Annoying!

Rasanya makin banyak diam, makin banyak pulak orang yang pijak kepala kita kan. Nasib baiklah Allah bagi saya sifat penyabar yang tinggi. Kalau tak dah lama jugak kena hentam. Haha. Makin dekat dengan majlis, makin stress. Sekarang ni bukan stress dengan tunang ke keluarga ke preparation ke. Tapi stress dengan kawan-kawan yang tak tahu nak bersyukur and tak boleh tengok orang lain lebih sket. Ada jugak kan manusia macam tu.

Kita kan kalau kawan-kawan nak kawen, kita sepatutnya tumpang happy. Bagi idea ke. Or at least, support la kawan tu. Ini tak, makin banyak pulak adegan-adegan yang sangat menjengkelkan. Apakah?

Nak buat apa ye dengan orang-orang yang macam ni? Patut diamkan or balas membalas? Ada pulak kang yang masuk hospital. Over tau. Haha. Diam adalah jalan yang terbaik bagi saya. Karang bila diorang dah penat, mesti diorang diam jugak kan.

Till then, peeps.

12 Footprint (s):

e k i n ♥ y u s r i said... Reply To This Comment

diamkan je....
biaselah manusia....
dorg penat,diamlah

Shakina Farhan said... Reply To This Comment

Silence is the best policy..hee..sabar ye dear..

Miss Ika said... Reply To This Comment

Ekin | Tulah kan, sekarang ni memang diamkan je la. Huhu

Miss Ika said... Reply To This Comment

Kina | Sedang bersabar dear. Hehe

zuraidah said... Reply To This Comment

ala...biasa la keadaan mcm 2....cool beb...jgn sesak2 kan kple tau...t pnyakit lain plk yg dpt...

zuraidah said... Reply To This Comment

b strong....bnyk dugaannye...pekara remeh temeh nie wat xtau je...ya syunk..xpyh sakit2 kple pk tau..

zuraidah said... Reply To This Comment

ini lah dugaan nye...harap besabar ye kawan...=))

Aniss Hayy said... Reply To This Comment

awak, ubat utk penyakit hati adalah maaf..

^_^

dhiera said... Reply To This Comment

kita pun akan berdiam jugak. banyak kan bersabar ye darl~

Miss Ika said... Reply To This Comment

Zuraidah | Thanks sayang. Lebiu.

Miss Ika said... Reply To This Comment

Anis | Yup, definitely true.

Miss Ika said... Reply To This Comment

Dhiera | Thanks darl. Sedang. Hehhh