FOLLOWERS

Monday, January 23, 2012

Glass Jar for Door Gift

Ingat lagi entri berangan di sini? Kononnya nak jadikan brown paper bag as a doorgift. Tapi semalam ma dah cakap nak glass jar pulak. Memang sebelum ni ada suggest kat ma pasal doorgift. Tak sangka pulak ma ingat benda ni. Hehe

Since ma nak sponsor, saya setuju je. Tapi brown paper bag tu mungkin saya kekalkan jugak. So, boleh letak glass jar dalam tu and add la something like kerepek or bahulu ke whatever. Dalam glass jar maybe letak cookies or candy. Nak letak marshmallow rasa macam tak sesuai pulak area kampung ni. Red velvet? Haruslah tak mampu. Jangan macam-macam ye. Karang pengsan pulak. Hehe

Lets pictures do the talking. Ewahh!








Credit to the Owner

Sangat sweet, then letak sticker on the top or doilies dekat badan dia tu plus a cute ribbon  rasanya dah cukup perfect dah. Ok, some suggestion nak letak apa dalam jar tu:
1. Cookies
2. Jam (Strawberry / Blueberry / Pineapple)
3. Honey
4. Marshmallow
5. Cake (Red Velvet / Chocolate)
6. Candy
7. Cereal

Or do visit here mungkin boleh dapat idea. Kalau nak cari glass jar boleh visit Quality Pack takpun VR Nilai seperti yang dicadangkan oleh ramai B2B. Skema pulak rasa. Hehe. Quality Pack pun ada sales office di Johor and Kuala Lumpur. Senang-senang terus je terjah kedai dia. Saya kalau ada masa nak pergi terus. Senang tak perlu nak imagine size mana yang sesuai. Ma pulak dah bising. Takpe, early February or early July sempat lagi kot. Erk? Hehe

Hope all the preparations will going smoothly.

Till then, peeps.

8 Footprint (s):

dhiera said... Reply To This Comment

kite pun pakai glass jar~

Cik Nasha said... Reply To This Comment

kite pon pakai ni.. ngeh2.. :)

Anonymous said... Reply To This Comment

I found your website through a random stroke of luck. It helped me do my research on this topic. I have spent lots of time looking through your site. You have something good going here, keep it up!

Miss Ika said... Reply To This Comment

Dhiera & Nasha | Yea! Ada kawan. Hehhh

Anon | Thank you.

mrs irmidrza to be said... Reply To This Comment

hmm miza memang suke jar2 ni..tapi mesti kos mahal kan dear..huhu..=)

anyway...miza dtg sini bw dear..sory yer...baru abis exam..huhu..=)

Miss Ika said... Reply To This Comment

Miza | Sama la kita. Suka jugak sbb cute je. Tp nk try cari yg affordable. Hehhh

cik CT said... Reply To This Comment

yang ni sgt comelll

Miss Ika said... Reply To This Comment

Cik CT | Kan? Kita pun suka sangat.