FOLLOWERS

Thursday, January 12, 2012

OP and OV Booked

Sorry haven't updating for quite some time. Tengah final exam sekarang, makanya tak sempat nak update apa-apa. Tambahan takda mood dan takde idea yang bagus untuk dikongsikan. Ecehhh

Progress pasal wedding takda la banyak sangat. Cuti sem nanti baru menggelabah nak pergi kursus kahwen, nak setel baju nikah and sanding. Bridal boutique dah aim nak ambil yang mana, hopefully everything will be fine. Nanti datang kedai bincang lagi details. Huhu

Ok, berbalik pada tajuk. Photographer and videographer already booked. Alhamdulillah. Photographer booked bulan disember haritu. Booked awal-awal. Takut sebab dia ambil limited slot for this year. Nak tahu siapa? Kalau OP kat Johor ni, dia antara yang paling femes la. Sebab hasil-hasil kerja dia sangatlah awesome. Saya memang dah aim sejak sebelum tunang dulu. Mesti dah agak siapa kan? Hehe

Facebook: Foto by Razali

Berkenaan dengan videographer pula, saya booked last week. Alhamdulillah. Videographer dari KL sebabnya quotes dari vidoegrapher Johor semua rasa nak pengsan. Mahal yang amat. Ada beberapa blogger juga hire this videographer. 1 event RM499, saya ambil for 2 events. Tambah-tolak-darab-bahagi dengan transportation cost around RM1300. Accommodation kena provide, so cari yang murah-murah je. Hehe


Ketiga-tiga link di atas adalah orang yang sama. So, jangan confuse pulak. Adib Fahim dia pakai untuk wedding job. Dia cakap kira macam artis la ada nama glemer. Hehe. Nama sebenarnya Muhammad Azli. Siapa yang berminat cepat-cepat terjah ok.

Till then, peeps.

19 Footprint (s):

SOULMATE is said... Reply To This Comment

Akhirnye sy jumpe gak B2B dari Johor..
Suke sgt2 sbb nnti boleh sy baca n dptkn idea dari awk.. :)
sbb kebykknnye dari KL kn.. :)

Miss Ika said... Reply To This Comment

Soulmate | Ramai sebenarnya B2B dari Johor. Hehe

Boleh je dear. Share sama-sama.

SOULMATE is said... Reply To This Comment

terima kasih..nnti sy akan follow mereka nnti..johor dimana?

Shakina Farhan said... Reply To This Comment

eh2 OP kite sama..:P

dhiera said... Reply To This Comment

weee....ika dapat booked la televisio. thumb up! kite tak dapat sebab dia dah fully booked untuk date kite. sobsob

tapi kite dah jumpa yg baru. cume belum sempat further disscusion je lagi~

Miss Ika said... Reply To This Comment

Saya kt benut, pontian.
You?

Miss Ika said... Reply To This Comment

Kina | Ohsem kan? Ada gambar awak kt situ. Hehhh

Dhiera | Dah tukar tarikh ke dear? Ke still 10/11/12?

Takpe2, yang lain pun banyak kot yang murah-murah. As pun ada mention kat grup td. :)

dhiera said... Reply To This Comment

yeke? tak bukak fb lagi. hehe

tapi kite memang nak booked yg as puye sebab orang ye dekat dengan rumah. tak ada transportation charges. hehehe

x.. dah tukar. kite amek 24 dgn 25 ogos. awal sikit dr ika~

Miss Ika said... Reply To This Comment

Cepat2 booked. Hehehe. Owh, yeke? Bagus2. Lagi awal lagi baik. Raya seminggu time tu kan. :)

dhiera said... Reply To This Comment

a'ah~ adik tnang kite belajar dekat miri. jadi balik time cuti sekolah panjang je. time ni ok la~

Miss Ika said... Reply To This Comment

Owh, ok lah tu. Neway, good luck dear. :)

Cik Azizah said... Reply To This Comment

perh berbaloi! terbaik la yang..jijah takde ov pon..xmampu ai nok..ekeke :p

Miss Ika said... Reply To This Comment

Jijah | Kita amek yang murah-murah je dear. Amek mahal-mahal mestilah over budget. Hehhh

Just^me said... Reply To This Comment

thanks for sharing ika... memang berpatutan laa quot die... wanie mintak quot org lain semua seribu ke atas utk satu event.. Videographer ni kat area johor je ker? area kl ada tak? good luck for exam yer ;)

Miss Ika said... Reply To This Comment

Wanie | La Televisio tu based KL dear. Mintak quotes dr OV Johor paling murah pun dia quotes 2500 exclude tranportation. Boleh pengsan berkali-kali. Hehe

Thanks for the wish. :)

mrs irmidrza to be said... Reply To This Comment

waaa bestnyer dah booked 2 bnda yang miza sgt excited nak booked tapi masih belum dpt green light dari mr.irmidrza..huhu

Miss Ika said... Reply To This Comment

Miza | Takpe dear. Slow-slow. Majlis december kan? Banyak masa lagi. Hehe

n0rraslida alias said... Reply To This Comment

wahhhh...pic kina tue...:) cntek kn...

Miss Ika said... Reply To This Comment

Cantik sesangat. Hehh