FOLLOWERS

Saturday, March 31, 2012

Bridesmaid Attire

Hye lovelies.

Berkenaan dengan bridesmaid, saya dah informed pada mereka yang bakal menjadi bridesmaid saya nanti. Alhamdulillah, thanks a lot pada mereka sebab sudi menjadi maid tanpa gaji. Hehe. I will give them kain tapi diorang akan tempah sendiri. Pandai-pandai la korang ye. Maybe at the end of April or paling lambat pun June la bagi kain tu. Sebab takda masa lagi nak pergi. Semalam survey kat Kamdar Kuala Terengganu tapi sebab banyak sangat warna jadi macam rambang mata pulak. Tapi warna yang saya cari tu tak jumpa pulak. Adoi. The next hunting kat Jalan TAR mid semester break nanti. Hope jumpa. Dah tak larat nak berjalan dah sebenarnya.

Saya ada survey warna-warna yang sesuai untuk diorang nanti. Sebab taknak senada dengan baju pengantin. Hehe. Antaranya seperti di bawah. Memang sangat menarik hati. Kalau korang tengok confirm jatuh hati. Terus nak berangan ala-ala bridesmaid. Hehe




















Sumber: Miss Yuyu


Credit to The Owner
(Ampun tak ingat certain sumber. Dah lama simpan dalam lappy.

Cantik kan? Tapi theme color for my bridesmaid memang lain dari semua gambar ni. Cuma jadi inspirasi je la kan. Cewah. Hope dapat membatu B2B at the same time.

Maaf entri banyak gambar.

P slash S: Semoga segala yang dirancang dipermudahkan oleh Allah SWT.

Till then, peeps.

11 Footprint (s):

Cik Zimie said... Reply To This Comment

comel-comel semuanya hehe.susah nak carik bridesmaid, rasa cam nak nages je pikir hal ni.sobbb

syaz@rozelt said... Reply To This Comment

mmg smart n sweet la ade bridesmaid nie kan..hee

Miss Ika said... Reply To This Comment

Zimie | Memang agak susah dear. Banyak konflik jugak. Huhu

Miss Ika said... Reply To This Comment

Syaz | Kan? In terms of appreciation pd diorang jugak. Hehe

iedaurora said... Reply To This Comment

eka bridesmaid yg pink pinky terang tu cun ^_^

.:shura shushi:. said... Reply To This Comment

Beli kain dekat Nagoya..ada SALE :)

**Entry ini membuatkan i mahu ada bridesmaid juga :)

Miss Ika said... Reply To This Comment

Ieda | Kan? Contra dengan pengantin. Memang cantik. Hehe

Miss Ika said... Reply To This Comment

Shura | Sampai bila sale? Kalau sempat nak terjah. Hehe

Cepat proposed bridesmaid. 4-5 orang pun dah cun dah. Hehe

Leeza said... Reply To This Comment

nasib baik semua BFF dpt jadi my bridesmaid =D sweet!

Miss Ika said... Reply To This Comment

Leeza | Sama! Hehe

Anonymous said... Reply To This Comment

buy valium online uses for diazepam valium - youtube sweet valium high