FOLLOWERS

Tuesday, March 20, 2012

Idea for Invitation Card

*Schedule entry

For those yang still mencari-cari idea for invitation card, boleh refer for these webs. Saya DIY sendiri wedding card, dengan bantuan Encik Google. Siap bergaduh dengan Taufik berebut nak card yang not-so-beautiful untuk belah masing-masing. Macam budak-budak. Tapi saya harus berkeras bab-bab ni sebab selalu dia menang. Lagipun dia dah ada sponsor untuk wedding card belah dia. Saya still mencari kedai printing yang paling murah. Last choice terpaksa print sendiri. Sekarang yang menjadi hal, printer tiba-tiba mogok. Tak tahu nak apa agaknya. Mungkin merajuk sebab haritu saya terketuk kepala dia. Degil sangat ink taknak keluar. Haha. Nasib baik lama lagi, boleh kumpul duit beli printer baru. Apakah?

Saya selalu merepek benda lain kan? Ok, sesiapa yang masih belum dapat idea untuk DIY or design wedding card bolehlah jenguk-jenguk dapatkan inspiration from these websites. Sangat membantu. Tak percaya? Tengok ni.






Sumber: Minted













Hope dapat membantu serba sedikit bride-to-be di luar sana.

P slash S: Semoga segala yang dirancang dipermudahkan oleh Allah SWT.

Till then, peeps.

11 Footprint (s):

picairin said... Reply To This Comment

sgt2 membantu..dalam proses nak buat kad skang ni.. hehe.. thanks! =)

SarahSyafiq said... Reply To This Comment

design and print sendiri. mesti berbaloi-baloi tp kena rajin la kan.

pika pikah said... Reply To This Comment

suka kad yg first skali tu! sy pun design sendiri kad kahwin. tp kedai print sbb nak buat effect glossy (berkilat).

sila jenguk my blog & join contest sy! :)

http://pikapikah.blogspot.com/

Miss Ika said... Reply To This Comment

Picairin | My pleasure dear.

Miss Ika said... Reply To This Comment

Sarah | Yup, kena rajin. Ni pun map tak siap lagi. Bila nak rajin tak tau. Hehe

Miss Ika said... Reply To This Comment

Pika | Tula, tgh cari kedai print. Last choice print sendiri guna artcard je kod. Huhu. Tp kita tak tau sangat sal kertas2 ni. Haha

I will dear. :)

dhiera said... Reply To This Comment

kita pun plan dah bertukar. mula2 nak tempah dgn kawan je. last2 plan nak buat sendiri.. harus gigih! yeah~

Miss Ika said... Reply To This Comment

Dhiera | Kita entah menjadi entah tak. Try habes baik dah ni. Tinggal map je belom buat. Huhu

~Fara~ said... Reply To This Comment

suke semua.. =)

Miss Ika said... Reply To This Comment

Fara | Kita pun suka semua. :)

Anonymous said... Reply To This Comment

levitra at room temperature between, erectile dysfunction. buy viagra online without a prescription up to 1 in 10 pregnant women develop raised blood pressure accompanied by the appearance of protein in the urine (proteinuria) and retention of excessive amounts of fluid in the body (oedema). [url=http://viagraorderonline.net]buy viagra online without a prescription[/url] Get information and videos on erectile including articles on dysfunction, prone, drug and more!