FOLLOWERS

Sunday, March 18, 2012

Bedroom Set

Hye lovelies.

Lama dah tak blogwalking, tak update blog. Kemalasan melanda ditambah takde idea nak tulis apa. Ni pun update secara pantas. FYP dah empat hari tak sentuh, ada hati nak update blog. Ni kes bengang dengan supervisor sebab dah berapa kali suruh tukar. Mula-mula suruh tukar method, so I should alter chapter three only. Its ok. After dah siap, suruh tukar plus kena relate dengan tajuk lain. I should alter from introduction ok. Sangatlah menyentuh perasaan. Dugaan betul lah. Its ok, belajar untuk redha. Sekarang tengah blur, thats why update blog dulu. Karang kalau ada mood, baru boleh buat. Kalau ada la. Haha

Alamak sorry, tersasar jauh pulak. Sebenarnya nak cerita pasal bedroom set. Since nanti after married maybe tak stay sekali dengan parents, jadi saya prefer taknak ada bedroom set sendiri. Means, guna je yang dah ada. Katil masa abang kahwen dulu pun baru lagi, just concentrate nak beli wardobe je la. Saving kan katanya. Kalau nak beli one set confirm kena standby at least 2000. Pengsan.

Tapi last two weeks bonda call bagitahu dia rasa nak beli one set. Mula memang tak setuju sebab saya rasa membazir je. Sebab dah mind set nak beli wardrobe je. Tapi bonda cakap kalau beli macam tu rugi, better beli terus one set. Dia pun dah tanya orang yang selalu dia amek furniture segala bagai tu. Kedai tu nak buat clearance stok jati. So, bonda amek kesempatan sekali. Dah tempah pun last week tapi bonda suruh simpan dulu nanti bulan puasa baru hantar rumah. Takut berhabuk kata bonda. Ya Allah, sangat terharu. Tambah terharu bila bonda cakap tak payah fikir pasal nak bayar sebab bonda yang bayar semua. Thanks mommy.

Set jati haruslah brown color, even saya kalau boleh nak all white. Tapi sebab bonda cakap saya mesti suka. So, dah imagine semua. Kalau bonda yang pilih memang confirm akan terus jatuh cinta. 

Thanks bonda. I love you so much.

P slash S: Semoga segala yang dirancang dipermudahkan oleh Allah SWT.

Till then, peeps.

11 Footprint (s):

iedaurora said... Reply To This Comment

yer ieda pun dah survey, kalau beli satu set lebih murah & sepesen ^_^

zuraidah said... Reply To This Comment

giler....bezz tu...nk jgk!!!hahah

Miss Ika said... Reply To This Comment

Ieda | Tula, mak kita pon cakap cmtu jugak. Kita ni beselah, bab-bab perabot mmg sume serahkan kat parents. Hehehe

Miss Ika said... Reply To This Comment

Zue | Cepat-cepatlah kawen. Haha

Cik Zimie said... Reply To This Comment

bestttt sebab disponsor!! Tu nama rezeki kawen yang tak disangka2 kan? heee

picairin said... Reply To This Comment

mesti x sabar nk tgk kn? sb sy pom xsabar tgu awk share pic perabot tu..heee

Miss Ika said... Reply To This Comment

Zimie | Tula. Bersyukur sangat. Hehhh

Miss Ika said... Reply To This Comment

Picairin | Tak sabar sangat. Nak dekat raya nanti kot baru dapat tengok. Huhu

.:shura shushi:. said... Reply To This Comment

Sama dengan bedroom set i BROWN :)

Miss Ika said... Reply To This Comment

Shura | Wahh, ingatkan I je brown. Sbb selalu B2B prefer all white kan. Hehe

theEVE said... Reply To This Comment

Hi!
Like our facebook page facebook.com.theEVEkl
we have special promotion for bride-to-be! contact us for more info!