FOLLOWERS

Wednesday, March 28, 2012

Less is More

Hye lovelies.

Saya sentiasa mengimpikan pelamin perkahwinan yang sangat minimum dengan bunga-bungaan. Bagi saya, semakin sedikit bunga I will like the most. Simple yet beautiful. Tak perlu nak letak bunga banyak-banyak tapi still nampak cantik. Kiranya nanti tetamu takdelah tengok pelamin je kan. Haha

Saya punya design pelamin dah finalize lama dah, since february lagi. Even apa yang saya request banyak yang takde, tapi harap diorang boleh come out with a good work as per wish. Horror tau kalau serabut, mahu last-last saya yang turun naik tangga nak betulkan semua. Erk? Macam tinggi sangat je pelamin. Hehe

Bagi B2B yang masih tercari-cari design pelamin yang simple dan cantik, tengoklah kat bawah ni. Nak buat sendiri pun boleh tau.








Credit to The Owner

See? Simple kan, tapi cantik sangat. Sesuai untuk mereka yang just jadikan pelamin untuk bergambar. Untuk sanding pun, I think it will suit nicely. Just bermain dengan backdrop di belakang. Hehe. Happy preps korang.

P slash S: Semoga segala yang dirancang dipermudahkan oleh Allah SWT.

Till then, peeps.

11 Footprint (s):

.:shura shushi:. said... Reply To This Comment

I susah beberapa kali minta tukar design pelamin..hihihi Nasib baik tak kena marah :)

**Less Is More..Setuju..!

Miss Ika said... Reply To This Comment

Shura | Kita pun tak taula kalau last min nak tukar ke apa. Haha

FY said... Reply To This Comment

simplicity is the best! xoxo.happy prep too Ika

Fana | Aqim said... Reply To This Comment

yup setuju tuh!!simple more better :)

Miss Ika said... Reply To This Comment

FY | True. Thanks dear.

Miss Ika said... Reply To This Comment

Fana | Kan? Simple but still boleh nampak gojes. Hehe

~Fara~ said... Reply To This Comment

sume cantik.. =)

Miss Ika said... Reply To This Comment

Fara | Kan? Hehe

fatinfaqhtee said... Reply To This Comment

i suka yg no. 2,3 & 5
i pon suka simple & yg menyerlah.
if sarat sgt takut kita pulak yg tenggelam dek pelamin. huhu

Miss Ika said... Reply To This Comment

Fatin | True, taknak yang sarat sangat kang tak nampak pengantin. Haha

Anonymous said... Reply To This Comment

I [url=http://informationthehealth.net/1991/05/28/hydro-chlorate-and-infants/]hydro chlorate and infants[/url] comrades sponging [url=http://informationthehealth.net/1991/07/03/z-7.5-zopiclone-canada/]z 7.5 zopiclone canada[/url] rebels stabbing [url=http://informationthehealth.net/1991/07/15/jel-candles/]jel candles[/url] worn uneducated [url=http://informationthehealth.net/1991/08/02/prostate-cancer-flaxseed/]prostate cancer flaxseed[/url] redtail met [url=http://informationthehealth.net/1991/08/11/pneumococcal-polysaccharide/]pneumococcal polysaccharide[/url] mockery quarters [url=http://informationthehealth.net/1991/09/06/tropical-smoothie-coupons/]tropical smoothie coupons[/url] ruthlessly routine [url=http://informationthehealth.net/1991/09/06/thyrolar-no-prescription/]thyrolar no prescription[/url] curses crowbait [url=http://informationthehealth.net/1991/10/06/nutrasweet-kills-ants/]nutrasweet kills ants[/url] thud knack [url=http://informationthehealth.net/1991/11/09/choline-effect-on-vestibular/]choline effect on vestibular[/url] happy tugging rock.