FOLLOWERS

Tuesday, June 5, 2012

Everything Happens for A Reason

Hye lovelies.

I believe bila hari ini Allah datangkan kesedihan, sure esok lusa Dia gantikan dengan double triple kegembiraan. Always remember that everything happens for a reason. Sometimes we should figure out what all this is for. Hari ni kita plan macam ni, belum tentu apa yang kita plan tu betul-betul jadi as per planned. Thats why kena sentiasa bersedia dengan 1001 kemungkinan. Kena redha dengan semua yang berlaku. Mungkin kita tak tahu apa maksud yang tersirat. Allah tu kan Maha Adil.




Alhamdulillah. Thanks for the complimentary. Thanks Qarmasutra for making me smile for the whole day. Last minute joined and win. Even just complimentary, but its more than enough for me. I thanked Allah. And thanked for those who liked my link last two days. Thank you so much. Got a wish from my favorite man made my eyes full with tears. Its touched. Thanks, you. 

Oh, congrates to all the winners. Gieya, Miza, Cik Rai and Zaa. You deserved to win darling.

P slash S: Semoga segala yang dirancang dipermudahkan oleh Allah SWT. 
Till then, peeps. 

20 Footprint (s):

Rahmah said... Reply To This Comment

TAHNIAH2....

Miss Ika said... Reply To This Comment

Thank you Rahmah.

hanisah said... Reply To This Comment

tak rugi i suruh you join kan...??i am so haaappppyyy for you..i plak tumpang bangga

Miss Ika said... Reply To This Comment

Hanisah | Thank you. Thank you. Thank you. Thank you so much.

Bila u suh i join, terus cepat-cepat nak join. Padahal sebelum tu memang malas sangat nak join plus takde masa. Sebab i kalau contest yang 'like' ni lemah sket. Huhu

But, thank you.

hanisah said... Reply To This Comment

masa u post pasal qarmasutra mmg i rasa u dah separuh jalan..mcm rugi je tak masuk..i paham benda2 ni amik masa..so tak nak waste your effort je..rezeki you..hoooyyeee..i jeles...hehehhe

Miss Ika said... Reply To This Comment

Tula. Rezeki even complimentary je. Syukur sgt. Ala U, U november kan kawen? Ada banyak lg contest U leh join. Pasni kalau I tau ada contest lagi, I gtau U eh. Hehe

hanisah said... Reply To This Comment

complimentary pun..byk tuh..

yup, my wed will be on nov.rasa mcm addicted plak nak masuk contest ni.tapi i tak suka yg like2 ni..jenuh raih undi..ada tips tak?

Miss Ika said... Reply To This Comment

Haa, tula pasal. Mana ada contest semua nak masuk, tapi selalu kalau suruh like ni memang elak la. Tebal muka mintak diorang like. Ritu pun wat tebal je la. PM diorang, siap ada yg left conversation. Ya Allah, serious malu gila. Kalau contest yang like2 ni, mintak tolong kawan-kawan je la yg like. Huhu

hanisah said... Reply To This Comment

tau takpe..malu giler kot..malu nak post kat wall tapi tebalkan muka..pastu i delete balik post tu..

contest ni pun rasa nak elak..tapi rasa terpanggil..ada sebab..sebenarnya contest tu nak panggil u..hahaha

Miss Ika said... Reply To This Comment

I pon share kat wall I, then after few hours tak ada sebarang respons, I delete balik. Haha. Malu amat.

Lah, yeke. How cute U. Hihi

hanisah said... Reply To This Comment

i tidur tak lena asyik terfikir pasal contest ni..jalan mundar-mandir..last2 nak tngkan diri i buat..takpelah..bukan rezki i pun at least worth la i rekemen org join..menang plak tuh

Miss Ika said... Reply To This Comment

Wow, tidur tak lena eh. Takpe dear, pasni banyak lagi contest menunggu. Rezeki orang nak kawen ni banyak tau. Believe it. By the way, thousand thanks sebab suruh I join. Hee

hanisah said... Reply To This Comment

rezki org kahwin ni dtg dgn pelbagai cara..

i tak nak thousand thanks..nak milliooonn..heheheh..btw, congrtaz again.sharing is caring.support each other..

Miss Ika said... Reply To This Comment

Tula, kadang-kadang kita sendiri pun tak perasan. Hehe

Ok, million thanks. Haha

cheQmOomOo said... Reply To This Comment

phewwiitttt..congrats!

Miss Ika said... Reply To This Comment

Cheqmoomoo | Pewit jugak. Hee. Thank you.

elqays jannah said... Reply To This Comment

congrate dear..and also thank you dear !!

Miss Ika said... Reply To This Comment

Most Welcome dear. :)

Sharz said... Reply To This Comment

tahniah awak!!! =)

Miss Ika said... Reply To This Comment

Sharz | Thank you.