FOLLOWERS

Thursday, April 5, 2012

Wedding Color Combo

Hye lovelies.

For those yang masih tercari-cari color combination for their wedding, boleh tengok beberapa color combo di bawah. Mana tahu boleh dapat inspirasi kan. Color ni top ten untuk tahun 2012. Tapi saya punya color combo untuk wedding saya nanti tak termasuk dalam list. Hehe. Tapi takpelah. Janji saya suka, orang lain suka plus cantik. Cewah, perasan pulak. Hehe

Here comes,


Tangerine Tango and Pink


Blush Pink and Pewter Gray


Blue Willow and White


White on White


Red and Pink


Sweet Lilac and Margarita


Rainbow


Olive Green and Topaz


Champagne and Black


Peach and Silver

Semua cantik kan? Tapi sekarang pun ada yang dah pandai combine three colors. Tapi kena pandai choose color yang sesuai dengan color kulit kita. Baru nampak cantik. Contohnya:

Orange - Emerald - Mustard
Coral - Teal - Khaki
Navy Blue - Orange - Khaki
Navy Blue - Hot Pink - Cool Gray
Royal Blue - Lemon - White
Lavendar - Lime Green - Royal Blue
Graphite - Bright Plum - Ivory
Charcoal - Mustard - Ivory
Hot Pink - Kelly Green - Soft Pink
Soft Pink - Arctic Ocean - Khaki


Semoga dapat membantu B2B di luar sana. And good luck in your preparations.


P slash S: Semoga segala yang dirancang dipermudahkan oleh Allah SWT.

Till then, peeps.

8 Footprint (s):

SOULMATE is said... Reply To This Comment

awk..cntiknye...

kaler wedding kiter
nikah = blush pink + fucshia
sanding = champange + fuchia + khaki
tandang = maroon + silver


haha...xsenarai gak kn??
hehe...ni pun xtau outcome die mcm mane nnti :)

Miss Ika said... Reply To This Comment

Soulmate | Awak, banyaknya nama color. Hehe. Takpe, mesti cantik punya. Hehe

zuraidah said... Reply To This Comment

yg mimi ko suggest blush pink dgn pewter grey kan.....cntik2 <3

Miss Ika said... Reply To This Comment

Zue | Lebih kurang la. Cuma mimi dark grey. Hehehe

Sila pilih untuk wedding theme ko nanti keh! Haha

Fana | Aqim said... Reply To This Comment

wah..semua cantik2..tapi nak kne pandai match kan baru lah nampak cantik! kalau tak pandai match nti nampak crowded sgt la plak :p

Miss Ika said... Reply To This Comment

Fana | Yup, kena pandai main dengan color bg match. Hehe

dhiera said... Reply To This Comment

kita pakai champange tapi tak ada hitam. hu~

Miss Ika said... Reply To This Comment

Dhiera | Cantik color champagne.