FOLLOWERS

Monday, July 2, 2012

Progress 60 Hari Lagi

Hye lovelies.

Pejam celik pejam celik, sekejap je dah dua hari dalam bulan Julai kan. Really fast, dulu counting 365 hari lagi jauhnya. Now, no more three digits. Huhu. Alhamdulillah, harini genap seminggu saya balik dari Terengganu after three years bertungkus-lumus perah otak finish my degree. Sekarang dah boleh focus on wedding preps. Rupanya banyak lagi yang tak settle. Semangat tengah berkobar, tapi barang-barangnya belum ada lagi. Hehe

Mini Dais
50% dah siapkan materials. Tunggu barang order online untuk buat step yang seterusnya. Ni sebenarnya decide secara tiba-tiba. Tak pernah terlintas pun sebelum ni nak buat mini dais for solemnization. Reason sebenarnya taknak background dalam gambar sama masa reception. Hope menjadi la. Tapi buat yang sangat simple, budget below RM50. Dua dalam satu. Later ye review. Hehe

Veil for Reception
Sebab ada konflik, decide buat sendiri je. Lace dengan pearls dah beli, kirim sis-in-law. Tapi belum start buat sebab barangnya baru dapat tadi. Nervous sangat nak buat sebab takut tak menjadi, tapi kena semangat la. Bukan untuk siapa kan, untuk diri sendiri jugak. Harap sangat outcomenya akan cantik. At least cantik kat mata sendiri pun jadilah. Hehe

Wedding Invitation
Dalam proses printing. Bab ni memang tak sabar sangat nak tengok. Sebab DIY kan, nak tengok hasil sendiri bila dah jadi bentuk hardcopy pulak. Hehe. Hope cantik dan disukai ramai sebab simple sesangat. Mid of July dah kena start distribute and post yang jauh-jauh. Sebab dah puasa nanti takut posman penat nak hantar surat. Hehe

Rasanya setakat ni dulu. Banyak lagi tak start buat, konon macam lama lagi je. Buat-buat rileks kejap sehari dua. Hehe

slash S: Semoga segala yang dirancang dipermudahkan oleh Allah SWT. 
Till then, peeps. 

10 Footprint (s):

SarahSyafiq said... Reply To This Comment

sama lagi 60 hari.
semoga yang di rancang berjalan lancar:)

FY said... Reply To This Comment

good luck Ika =)

Miss Ika said... Reply To This Comment

@SarahSyafiq Insyaallah, thank you awak.

Miss Ika said... Reply To This Comment

@FY Thank you FY.

Mr and Ms bOZhiCkA said... Reply To This Comment

Mesti nervous kan?hehe..tak sabar rasanya..anyway, semoga semuanya berjalan lancar k..follow my blog k bojailuvicka.blogspot.com

Cik Tqah said... Reply To This Comment

semoga dipermudahkan :)

Miss Ika said... Reply To This Comment

@Mr and Ms bOZhiCkA Sangat nebes. Hehe. Thanks dear.

Miss Ika said... Reply To This Comment

@Cik Tqah Insyaallah. Thanks awak.

Fyka said... Reply To This Comment

waaahh xlama lg,kurang dr 2 bln...
tahniahh.

Miss Ika said... Reply To This Comment

@Fyka Yup, tu yg takut tu. Hehh. Thanks dear.