FOLLOWERS

Friday, August 3, 2012

Bridezilla Mode Turns On!

Hye lovelies.

Satu je nak cakap, baju nikah saya belum disentuh tailor. 28 hari lagi event, sesiapa ada kat tempat saya pun akan rasa perasaan yang sama. Saya hantar dari bulan dua, sekarang dah bulan lapan, progress satu pun tak jalan. Geramnya.

Hati sedang menggelegak. Nak tulis panjang-panjang takde mood.

Pffffttt.

19 Footprint (s):

Diyana said... Reply To This Comment

uish... ini mmg sgt m'bara ni....
xprofessional lgsg

Rahmah said... Reply To This Comment

Sgt2geramkan..mcm cik mah..walaupun lmbat lg..tp nk kn jahit manik lg..ckp nk amik tgh jun..ni xsiap2 lg..geram giler ka pd mereka yg smbil lewa ni..sakit hati sgt2....

cik chinta said... Reply To This Comment

teruknya. pasni bleklist.

Miss Ika said... Reply To This Comment

@Diyana Tau takpe, sgt tak professional. Kita ckp nak amek before raya dia cakap takleh janji sebab banyak jahitan. Itu masalah dia, kita hantar lama dah. Geram sgt.

Miss Ika said... Reply To This Comment

@Rahmah Kita pun sama. Baju sanding dh ckp awal2 nak bulan 4, akhir bulan 6 baru dpt. Geram sgt2.

Miss Ika said... Reply To This Comment

@cik chinta Kita mmg tanak dh hantar baju dkt dia pasni. Huk Huk

BIE said... Reply To This Comment

Kena remind hari2 tu ika.. call je selalu..

Miss Ika said... Reply To This Comment

@BIE Pasni memang hari-hari kita contact. Biala dia nak marah pon. Huhu

ciksusu said... Reply To This Comment

Ya Allah teruknye..
sama la mcm kes kte sambil lewa gak..
tp xpela ade mse ag..
teruk la dorg

dhiera said... Reply To This Comment

kita plak baju dah siap. hantar beading dekat kak lijah. sampai sekarang kak lijah xupdate lagi progress baju kite. adoi.. call tak angkat2 pun~

Miss Ika said... Reply To This Comment

@ciksusu Stress berganda dibuatnya. Huhu

Miss Ika said... Reply To This Comment

@dhiera At least dhiera punya dh siap. Kita punya belum potong pun kainnya. Huhu

yaya said... Reply To This Comment

hi miss ika, yaya punye baju sanding pon dulu selasa sebelom sabtu hari kahwin baru siap..siap isnin tu designer tu upload gamba baju yaya tgh jahit beads lagi kat fb nye..sabar tau..kalau awak confident dgn tailor tu, so tenangkan hati je :) konfem siap baju tu

Syima Syaz said... Reply To This Comment

saya dulu 7hari b4 sanding... baju lgsg tak nampak btg hidung.rasanya kain pun tak beli lagi

end up, sewa je n mtk balik duit.tp dpt skit je lah.dasar penipu punya designer

Miss Ika said... Reply To This Comment

@yaya Ni bukan designer, kena la profesional jugak. Baju sanding pun dia dah buat macam2. Nasib baik mmg dah pesan awal2 nak amek cepat, leh alter. Apa yg ditempah tak dapat. Redha je la. Huhu

Miss Ika said... Reply To This Comment

@Syima Syaz Geram kan kalau org buat macam tu, kita punya lah bayar depo suruh dia buat awal, bg hint kononnya bayar. Naseb bek mak suruh contact org tu, kalau tak entah bila dia nak buat. Geramnya. Huhu

Liya Laa said... Reply To This Comment

tailor pun dh mcm gitu perangainye ;(

InaYusoff said... Reply To This Comment

boleh bikin stress !!..

sabar ika..

cube pk cara lain..

sewa baju nikah ke..
dari nak tunggu dan tunggu tak tahu dapat siap ke tak..

pelangi chenta said... Reply To This Comment

kalau sy pun jadi superb geram